پایان نامه کارشناسی ارشد: خصوصیات فیتوشیمیایی و بیولوژیکی اسانس دو گونه مرزه ایرانی

پایان نامه رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی عنوان : خصوصیات فیتوشیمیایی و بیولوژیکی اسانس دو گونه مرزه ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد شیراز پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی عنوان: خصوصیات فیتوشیمیایی و بیولوژیکی اسانس دو گونه مرزه ایرانی (Satureja khuzistanica , Satureja rechingeri) استاد […]

پایان نامه: اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی)

پایان نامه رشته: تغذیه دام و طیور عنوان : اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی) دانشگاه ارومیه دانشکده کشاورزی پایان نامه کارشناسی ارشد رشته تغذیه دام و طیور عنوان: اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی) استاد راهنما: […]

پایان نامه ارشد: اثر درصد ماده خشک شیر و ترکیبی از گیاهان دارویی بر عملکرد و فراسنجه ­های خونی گوساله ­های شیر خوار

پایان نامه رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : علوم دامی – تغذیه دام عنوان : اثر درصد ماده خشک شیر و ترکیبی از گیاهان دارویی بر عملکرد و فراسنجه ­های خونی گوساله ­های شیر خوار

پایان نامه ارشد:تأثیر انواع بستر و تاریخ کاشت بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد بذر گیاه ریحان (Ocimum basilicum. L)

به منظور مطالعه تأثیر انواع بستر و تاریخ کاشت بر میزان تولید عملکرد بذر ریحان در طی سال های ۹۲- ۹۱ آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور بستر در چهار سطح (ورمی کمپوست، پرلیت +کوکوپیت، مخلوط خاک گلدانی و شاهد یا کنترل) و تاریخ کاشت در دو سطح (۲۷ فروردین و ۱۸ اردیبهشت) با ۴ تکرار در شهرستان کلاله اجرا شد. زمانی که ۸۰ درصد بوته ها به گل رفتند، تعداد ۵ بوته رقابت کننده از هر تیمار پس از حذف اثر حاشیه در سطح باقیمانده هر کرت به طور تصادفی انتخاب و صفات رویشی شامل ارتفاع بوته، فاصله بین گره ها، تعداد گره در بوته، تعداد شاخه های فرعی، سطح برگ، شاخص سطح برگ و وزن کل برگ در بوته با ترازوی حساس تعیین شد. سپس بوته های برداشت شده در تاریکی و در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد قرار گرفته و پس از آن صفاتی مانند وزن خشک اندازه گیری شد. پس از حذف حاشیه و خشک شدن یک سوم بالایی بوته ها و رسیدن کامل بذور، تعداد ۱۰ بوته رقابت کننده از هر تیمار، جمع آوری بذور صورت گرفت که در این زمان متغیرهای قابل اندازه گیری شامل طول گل آذین، تعداد گل آذین، تعداد بذر در بوته، وزن هزار دانه، عملکرد دانه در هکتار بود و پس از تمیز کردن و عبور دانه ها از الک، وزن آنها با ترازوی حساس اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که افزودن ورمی کمپوست (۷ تن در هکتار) به خاک باعث بیشترین ارتفاع بوته (۱۸/۱۵۰ سانتی متر)، تعداد گل آذین در بوته (۲۲/۱۳)، طول گل آذین در بوته (۴۷/۳۱)، تعداد چرخه گل در هر گل آذین (۰۲/۱۷)، تعداد کل چرخه گل در بوته (۴/۲۲۵)، وزن بذر در بوته (۳۶/۹ گرم)، تعداد بذر در هر بوته (۲۵/۴۵۱۷)، وزن هزار دانه (۰۷/۲ گرم)، عملکرد بیولوژیک (۳۶/۴۹۰۲ کیلوگرم در هکتار)، شاخص برداشت (۲۸/۱۵)، عملکرد بذر در هکتار (۴۶/۷۴۹ کیلو گرم در هکتار) مربوط به تاریخ کاشت اول بود. این مطالعه نشان داد که تیمارهای حاوی کود های آلی و معدنی در مقایسه با شاهد و همچنین تاریخ کاشت اول (۲۷ فروردین) در مقایسه با تاریخ کاشت دوم (۱۸ اردیبهشت) اثرات بهتری بر صفات رویشی، عملکرد و اجزای عملکرد ریحان داشت. نتایج این تحقیق می تواند در افزایش عملکرد بذر ریحان و نیز برنامه تولید بذر به کار رود. واژه های کلیدی: ریحان سبز، بستر کاشت، تاریخ کاشت، بذر، عملکرد

بررسی هزینه سودمندی پایگاه های اطلاعاتی کتابخانه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بر اساس شاخصهای ای-متریک بین سالهای 1391-1384

 پایان نامه رشته علوم تربیتی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان دانشکده علوم انسانی، گروه علم اطلاعات و دانش شناسی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته کتابداری گرایش: محض عنوان: بررسی هزینه- سودمندی پایگاه های اطلاعاتی کتابخانه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بر اساس شاخصهای ای-متریک بین سالهای 1391-1384 استاد مشاور: […]

پایان نامه تبیین عوامل ایجادکننده تفکر نقاد در دانشکده مرجع

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی  پایان نامه دوره کارشناسی ارشد پیوسته رشته معارف اسلامی و مدیریت بازرگانی تحت عنوان تبیین عوامل ایجادکننده تفکر نقاد در دانشکده مرجع شهریور 1390 (در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است) چکیده پیشتازی در عرصه‌های مختلف علم و فناوری هدف […]
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...